Kilo Kilo Cult(ure) want in deze blogs verzamelen we alles rondom Kilo Kilo vintage! Hier ontdek je waarom een ‘lammy coat’ zo heet, met welke kunstenaars we (gaan) samenwerken en hoe je de kwali op je vintage Burberry checkt. Oh ja en waar je Kilo Kilo crew nog meer mee bezig is: workshops, collabs, ongein, nieuwe winkels en sooo much more. We do it for the cult! 🤘

 • Categorieën: Winkels

  De leukste vintage winkel van Utrecht

  Is er bijna! De Kilo Kilo store in Utrecht komt weer terug, eind januari gaan we open in de Bakkerstraat en het wordt te gek. Een gezellig straatje vol Kilo Kilo friends en natuurlijk de beste vintage items.

 • Categorieën: Drops

  Fancy shmancy in vintage Burberry

  We hebben een hele lading authentieke, vintage Burberry items binnen. En niet alleen de klassieke lange trenchcoats, maar ook wollen jassen en meerdere blazers met een korte cut. Check it out!

 • Categorieën: Cult

  Kleurrijk, warm en heel swanky: Carlo Colucci

  Of je ze nu kent van de kleurrijke patronen, die ene Fakkelbrigade track of van back in the day toen hip hop royalty als Biggie de truien droeg (ok technically droeg hij een Coogi): de Colucci trui is een echte eyecatcher.

 • Categorieën: Samenwerkingen

  De perfecte vintage outfit maak je samen

  Imagine this: een ge-wel-dige vintage Levi’s 501 maar: veel te korte broekspijpen. Wel of niet doen? Samen met Utrecht 900 hebben we hier korte metten mee gemaakt met onze kleding-reparatie-workshops.

 • Categorieën: Drops

  Hete looks: vintage lammy coats en vegan jackas

  Toen je in augustus met een cocktail in de hand op het terras zat, leek het nog eindeloos ver weg: De Winter. Wat nu?! Hoe kom je weer terug in die warme, fijne vibe? Juist, met een heel ziek outje die je afmaakt met een warme vintage lammy coat.

 • Categorieën: Drops

  The American Dream zit in een vintage jasje

  Dat ze in Amerika een beetje raar zijn, dat geeft niks. Zo af en toe komen ze namelijk wel met hele harde looks bijvoorbeeld met hun varsity jackets en American sportjassen. Hetzelfde silhouet maar de een is wat meer preppy en de ander super kleurrijk.

Op de hoogte blijven van onze events?
Schrijf je in!

We delen graag al onze gedachten met je in de Kilo Kilo nieuwsbrief: met event updates, toffe collabs en natuurlijk al onze online actie sales Ben je er altijd als eerste bij. Dus hup, inschrijven jij. Vinden we leuk!

 • Hidden