Kilo Kilo vintage heeft diepgewortelde roots in skate, design en sustainability. Daarom supporten we skaters, kunstenaars en creatieve projecten die zich hier hard voor maken. S/O naar Concrete Jungle Foundation, Falus Skateboarding en alle kunstenaars en kledingcreatieven waar we mee samenwerken.

Check ze uit!

Vintage for life

Door tweedehandskleding een Kilo Kilo jasje te geven, zorgen we voor minder vervuiling, verspilling en minder afval in de wereld. We houden vintage kleding net zo betaalbaar als fast fashion, maar dan zonder gedwongen arbeid en aanslag op het milieu. En zeg eerlijk, een uniek vintage exemplaar staat altijd beter dan een dertien-in-een-dozijn-kledingstuk. Ready voor dat fast fashion dieet?

Let’s go Kilo Kilo!

Skate collabs

Kilo Kilo en Concrete Jungle Foundation zijn officieel partners. CJF bouwt skateparken in landen waar ze het niet zo breed hebben. Zo kan ieder kind ter wereld de lol, uitdaging en vrijheid van skateboarden ervaren.

Kunst collabs

Vaak krijgen we vintage kleding binnen die we door beschadigingen niet kunnen verkopen. Dat gooien we natuurlijk niet weg, maar doneren we aan kunstenaars en kledingcreatieven zoals Saint Muze die daar weer nieuwe items van maken. Zo blijven we naar partners en samenwerkingen zoeken die duurzaamheid, skate of kunst net zo hoog hebben zitten als je boys van Kilo Kilo.

Heb jij een goed voorstel? Hit us up!