Categorieën: Cult

Kleurrijk, warm en heel swanky: Carlo Colucci

Of je ze nu kent van de kleurrijke patronen, die ene Fakkelbrigade track of van back in the day toen hip hop royalty als Biggie de truien droeg (ok technically droeg hij een Coogi): de Colucci trui is een echte eyecatcher.

Hip hop royal Biggie in Colucci?

In de jaren 80 en 90 werden de kleurrijke truien met herkenbare asymmetrische patronen groot in de hip-hop wereld. Carlo Colucci was niet het enige merk dat dit soort truien maakte, ook Coogi dropte vergelijkbare funky sweaters. Biggie Smalls was groot fan en droeg niet alleen vaak een Coogi maar noemde ze ook veelvuldig in zijn tracks. Zo maakte de truien van Coogi en Colucci furore in de hiphopscene.

Wie was Carlo Colucci?

Het klinkt een beetje als een echte italian mobster uit een belangrijke familie 🤌🏼Carlo Colucci 🤌. Maar dit merk uit de jaren 70 komt uit, jawohl Duitsland en heeft verder niet zo’n spannende heritage. Wat het wel heeft is kwalitatief goede en mooie truien! Echte Duitse degelijkheid, daar houden we van!

Dat de truien van hoge kwaliteit zijn zien wij vooral aan het feit dat de vintage Colucci truien in supergoede staat bij ons aankomen. We selecteren al onze vintage items met de hand en alleen het beste vindt zijn weg naar onze winkels en evenementen. Met een lading vintage Colucci truien zijn wij altijd blij! Een vintage Colucci is een topaankoop, want je gaat er nog lang van genieten.

Psst…Vintage Colucci voor maar 2 cent per gram?

Vintage Colucci trui scoren?

Genoeg over heritage, geschiedenis en kwaliteit. Waar scoor je nu die perfecte Colucci trui? Waar je maar wilt! We hebben vintage Carlo Colucci truien in onze Kilo Kilo stores, tijdens onze events en natuurlijk in de webshop.

En er is genoeg keus, maar onthoud dat dit unieke vintage pieces zijn. We hebben er echt maar één van. Kom dus snel op bezoek bij een van onze winkels (de nieuwe Uuuutrecht store al gezien?) of Kilo Kilo sale events om jouw funky sweater te scoren.

Volg ons op Insta en TikTok en schrijf je in voor de nieuwsbrief (beloofd, we sturen alleen iets als het boeiend is) om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste drops en events!

Kilo Kilo is meer dan alleen verkoop van de beste vintage. In onze unieke vintage winkels en tijdens onze events hebben we regelmatig workshops en andere toffe programmering waar mode, muziek, kunst en duurzaamheid samenkomen. Check it out!

Blijf je verdiepen

 • Categorieën: Drops

  The American Dream zit in een vintage jasje

  Dat ze in Amerika een beetje raar zijn, dat geeft niks. Zo af en toe komen ze namelijk wel met hele harde looks bijvoorbeeld met hun varsity jackets en American sportjassen. Hetzelfde silhouet maar de een is wat meer preppy en de ander super kleurrijk.

 • Categorieën: Cult

  Kleurrijk, warm en heel swanky: Carlo Colucci

  Of je ze nu kent van de kleurrijke patronen, die ene Fakkelbrigade track of van back in the day toen hip hop royalty als Biggie de truien droeg (ok technically droeg hij een Coogi): de Colucci trui is een echte eyecatcher.

 • Categorieën: Samenwerkingen

  De perfecte vintage outfit maak je samen

  Imagine this: een ge-wel-dige vintage Levi’s 501 maar: veel te korte broekspijpen. Wel of niet doen? Samen met Utrecht 900 hebben we hier korte metten mee gemaakt met onze kleding-reparatie-workshops.

Kilo Kilo love letter in je mailbox?
Schrijf je in!

We delen graag al onze gedachten met je in de Kilo Kilo nieuwsbrief: met event updates, toffe collabs en natuurlijk al onze online actie sales Ben je er altijd als eerste bij. Dus hup, inschrijven jij. Vinden we leuk!