Categorieën: Drops

The American Dream zit in een vintage jasje

Dat ze in Amerika een beetje raar zijn, dat geeft niks. Zo af en toe komen ze namelijk wel met hele harde looks bijvoorbeeld met hun varsity jackets en American sportjassen. Hetzelfde silhouet maar de een is wat meer preppy en de ander super kleurrijk.

Vintage varsity jacket

Een varsity jacket herken je meteen aan de duo-tone, met witte mouwen bij een gekleurde jas. De borduursel en patches matchen en zijn meestal in dezelfde toon. Deze preppy look wordt gelijk minder tuttig door de boxy fit van de jas. Zeker als je hem iets oversized draagt.

Een hele fancy uitvoering is van wol met leren mouwen, maar meestal zie je ze volledig van stof. Dat is bij een Kilo Kilo vintage sale zeker in jouw voordeel want een stuk lichter. Go team!

Felgekleurd en felbegeerd

Naast vintage varsity jackets zien we ook steeds meer Amerika sportjassen. Deze zijn een soort varsity jacket on steroids. Ze zijn vaak felgekleurd met kleurrijke patches en met een satijnachtige, glanzende stof. Ondanks dat deze jassen echte statement pieces zijn vliegen ze onze shops en sales uit en dat begrijpen we helemaal. Ze zijn superfun en een soort pep rally om te dragen.

Show some support!

Kan jouw kledingkast wel wat support gebruiken? Check de Kilo Kilo webshop of kom naar een van onze winkels in Rotterdam, Nijmegen en de nieuwste in Agga! De voorraad wordt elke week weer aangevuld dus er is altijd wat nieuws.

Wil je er zeker van zijn dat de perfecte jas scoort? Kom dan naar een van onze Kilo Kilo vintage sales want daar komen we letterlijk met een vrachtwagen vol met vintage.

Blijf je verdiepen

 • Categorieën: Winkels

  De leukste vintage winkel van Utrecht

  Is er bijna! De Kilo Kilo store in Utrecht komt weer terug, eind januari gaan we open in de Bakkerstraat en het wordt te gek. Een gezellig straatje vol Kilo Kilo friends en natuurlijk de beste vintage items.

 • Categorieën: Samenwerkingen

  De perfecte vintage outfit maak je samen

  Imagine this: een ge-wel-dige vintage Levi’s 501 maar: veel te korte broekspijpen. Wel of niet doen? Samen met Utrecht 900 hebben we hier korte metten mee gemaakt met onze kleding-reparatie-workshops.

 • Categorieën: Drops

  Fancy shmancy in vintage Burberry

  We hebben een hele lading authentieke, vintage Burberry items binnen. En niet alleen de klassieke lange trenchcoats, maar ook wollen jassen en meerdere blazers met een korte cut. Check it out!

Kilo Kilo love letter in je mailbox?
Schrijf je in!

We delen graag al onze gedachten met je in de Kilo Kilo nieuwsbrief: met event updates, toffe collabs en natuurlijk al onze online actie sales Ben je er altijd als eerste bij. Dus hup, inschrijven jij. Vinden we leuk!