Categorieën: Winkels

De leukste vintage winkel van Utrecht

Is er bijna! De Kilo Kilo store in Utrecht komt weer terug, eind januari gaan we open in de Bakkerstraat en het wordt te gek. Een gezellig straatje vol Kilo Kilo friends en natuurlijk de beste vintage items.

UUUUUU vraagt wij draaien

Kilo Kilo is geboren in Utrecht: hier hadden we onze allereerste Kilo Kilo sale en lange tijd kon je ons vinden aan de Steenstraat. Inmiddels zijn we ook lekker uitgebreid en uitgedijd en zitten we in Rotterdam, Den Haag en Nijmegen. Maar de winkel in Utrecht was een tijdje weg.

Nadat we weggingen uit de Steenstraat kregen we veel vragen of we voor altijd weg waren uit Utrecht. Hello darkness my old friend…Veeg je tranen weg, maak plaats voor een glimlach want Kilo Kilo Utrecht is weer open!

Kwaliteit weegt het zwaarst

Bij wijze van spreken dan, want in de nieuwe Kilo Kilo vintage store in Utrecht kost een kilo vintage maar 30 euro. Dat is maar 3 cent per gram! De collectie in de winkel wordt elke week geupdate door onze Kilo Kilo crew en krijgt krijgt natuurlijk zijn eigen unieke vibe. Dit keer gingen we voor een gekke vaporwave inspired look: lekker veel kleur, crazy shapes en gewoon fun.

Je favoriete vintage winkel is terug in Utrecht

Let’s get the party started! Vanaf 20 januari zijn we terug met een gloednieuwe vintage winkel aan Bakkerstraat 16. Kom langs voor de feestelijke opening en scoor als allereerst iets moois in onze nieuwe winkel!

Blijf op de hoogte van al onze winkels en events. Volg ons op Insta en TikTok om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste drops en events. Ook sturen we elke maand wat vintage love letters via onze nieuwsbrief  💌

Blijf je verdiepen

 • Categorieën: Winkels

  De leukste vintage winkel van Utrecht

  Is er bijna! De Kilo Kilo store in Utrecht komt weer terug, eind januari gaan we open in de Bakkerstraat en het wordt te gek. Een gezellig straatje vol Kilo Kilo friends en natuurlijk de beste vintage items.

 • Categorieën: Samenwerkingen

  De perfecte vintage outfit maak je samen

  Imagine this: een ge-wel-dige vintage Levi’s 501 maar: veel te korte broekspijpen. Wel of niet doen? Samen met Utrecht 900 hebben we hier korte metten mee gemaakt met onze kleding-reparatie-workshops.

 • Categorieën: Drops

  The American Dream zit in een vintage jasje

  Dat ze in Amerika een beetje raar zijn, dat geeft niks. Zo af en toe komen ze namelijk wel met hele harde looks bijvoorbeeld met hun varsity jackets en American sportjassen. Hetzelfde silhouet maar de een is wat meer preppy en de ander super kleurrijk.

Kilo Kilo love letter in je mailbox?
Schrijf je in!

We delen graag al onze gedachten met je in de Kilo Kilo nieuwsbrief: met event updates, toffe collabs en natuurlijk al onze online actie sales Ben je er altijd als eerste bij. Dus hup, inschrijven jij. Vinden we leuk!