Check de vetste vintage Nike hoodies bij Kilo Kilo Vintage!

Hoodies zijn een onmisbaar item in je kledingkast. En al helemaal als het gaat om een vintage Nike hoodie. Deze stoere en warme hoodies maken jouw chille vintage outfit helemaal compleet. Niet alleen omdat we fan zijn van eigenlijk alle Nike vintage items, maar ook omdat ze door ons geselecteerd zijn op de beste kwaliteit en omdat vintage natuurlijk hartstikke duurzaam is.

Genoeg redenen voor jou om te gaan voor een vintage Nike hoodie dus! En ben je niet zo van de hoodies, maar hou je wel van Nike items. Bij Kilo Kilo Vintage vind je ook vintage Nike sweaters en t-shirts. Daarnaast bieden we ook een groot vintage assortiment aan van allerlei truien, rokken, jurken en broeken. Nike of andere designer items kun je in onze webshop scoren of neem een kijkje in een van onze stores in Utrecht of Maarssen.

Kom een kijkje nemen en vul jouw kledingkast aan met unieke items die je niet zomaar in elke winkelstraat tegenkomt.

Check ons aanbod!

Tips voor het dragen van jouw vintage Nike hoodie:

Natuurlijk is jouw hoodie geschikt om in te skaten, snel over je sportoutfit te dragen naar de sportschool of in op te warmen voor je bokswedstrijd. Maar een echte vintage Nike hoodie van Kilo Kilo Vintage heeft veel meer swag dan dat. Draag hem bijvoorbeeld naar kantoor onder je pak. Chique maar comfortable is de ideale combinatie. Een hoodie met colbert erboven ziet er casual chique uit, wat tegenwoordig de ideale combinatie voor kantoor kleding is. Daarnaast erg ideaal voor de vrijmibo want dan laat je je colbert toch lekker op kantoor en ben je met je vintage Nike hoodie aan meteen ready to go naar cafe! Ben je minder een pak of colbert type dan kun je naar kantoor ook een blouse dragen onder je hoodie. Zo maak je een vintage Nike hoodie voor dames of heren net een tikkeltje meer vergadering proof. Zeker als je hieronder voor een nette pantalon gaat.

Een vintage Nike hoodie voor zowel heren als dames vinden wij ook het ideale festival item. Onderweg er naar toe, over je festival pakje en later als het is afgekoeld en je op de fiets of met de trein naar huis of het volgende feestje gaat. En dan tijdens die after heb jij meteen je chillwear aan! De dag na het festival komt je hooded sweater ook perfect van pas want er is niets liever waar jij in wilt uitbrakken dan je favoriete vintage hoodie van Kilo Kilo Vintage.

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Schrijf je in!

We houden je eens in de zoveel tijd op de hoogte over nieuwe Kilo Kilo Sale events, vette acties en nieuwe drops in de webshop. Ben je er altijd als eerste bij. Dus hup, inschrijven jij. Vinden we leuk!