Vintage jeans kunnen echt niet missen in jouw kledingkast!

Wat is een van de meest onmisbare items in je kledingkast? Waarschijnlijk komen er verschillende antwoorden in je op, maar denk je dan ook aan je jeans? Gecombineerd met een blouse, sweater, hoodie, t-shirt, sneakers, laarzen, pumps. De mogelijkheden zijn eigenlijk oneindig. Een unieke, vintage jeans mag dus echt niet aan je fashion stash ontbreken. Skinny vintage, flared, baggy, high rise, low rise en in allerlei tinten vind je in onze webshop of in onze Vintage Mahal. En met de andere vintage parels in onze voorraad maak je de outfit met je vintage jeans helemaal af! Vintage shoppen is niet alleen duurzaam, ook kom je deze items niet zomaar in elke winkelstraat tegen.

Lekker one of a kind dus! Kom jij een kijkje nemen?

Check ons aanbod!

Een vintage jeans zou wel eens het meest duurzame item in je kledingkast kunnen zijn.

Wist je dat er voor het maken van een jeans heel veel water nodig is. En dan bedoelen we ook echt heel veel, zo’n 7.000 tot 10.000 liter! De meeste waterverspilling vindt al plaats bij het produceren van katoen. Het kost namelijk erg veel water om katoen te laten groeien. En vaak gebeurt dit ook nog in landen waar weinig regen valt. De katoenplant kan namelijk heel goed overleven in een droger klimaat maar heeft wel water nodig om te groeien. Dit gebeurt dus vaak kunstmatig. Daarna wordt katoen geverfd en bewerkt wat ook nog eens een hoop water kost. En dan is er het overgebleven stof wat ook nog als verspilling wordt gezien.

Door een vintage jeans te kopen ga je dus al zo’n 10.000 liter aan waterverspilling tegen. Daar zou je zo’n 100 keer van onder de douche kunnen staan. Onze jeans worden allemaal handmatig uitgezocht en gecheckt en we hebben er hele flexe merken bij zitten. De vintage jeans kunnen dus gerust nog een aantal jaren tot forever mee.

Bekijk de webshop of bezoek een van onze winkels in Utrecht of Maarssen voor de vintage jeans waar je altijd al naar op zoek was.

Ons jeans aanbod is groot. Niet alleen op onze webshop maar zeker ook in de Vintage Mahal in Maarssen of de pop-up store in Utrecht. We vullen de rekken en webshop altijd aan en vinden het belangrijk dat er altijd weer wat nieuws te vinden valt. Op zoek naar een vintage jeans voor dames of vintage jeans voor heren? Bij ons ben je zeker aan het juiste adres!

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Schrijf je in!

We houden je eens in de zoveel tijd op de hoogte over nieuwe Kilo Kilo Sale events, vette acties en nieuwe drops in de webshop. Ben je er altijd als eerste bij. Dus hup, inschrijven jij. Vinden we leuk!