Vintage dames jassen, voor iedereen, elke gelegenheid en elk seizoen.

Wat moeten we in Nederland toch zonder jas? Dan weer regen, veel wind of een klein zonnetje. Zelfs in de zomer zijn er maar weinig dagen dat we ons huis kunnen verlaten zonder jas. Dan wel geen dikke, wollen, warme winterjas maar dan een luchtige jack. Aan een soort jas hebben we dus ook niet genoeg. Soms moet je jas namelijk voorzien zijn van een capuchon en waterafstotend zijn.

De andere keer weer vooral heel erg warm en lang. Terwijl op zonnige dagen je jas vooral lekker luchtig mag zijn maar het koude windje zeker mag tegenhouden. Dan heb je er ook nog dagen bij dat je helemaal geen jas nodig hebt, maar deze vooral heel goed bij je outfit past. Een mooie vintage dames jas, gewoon omdat hij zo leuk is, en je er zin in hebt! Met veel kleur, van spijker, natuurlijke materialen of een hip merk.

Een jas, door de belgen ook wel een frak genoemd, is er in alle soorten en maten.

Een korte jas, een lange jas of misschien een half lange jas. Weet jij al waar je naar op zoek bent? Er zijn zelfs enkellange jassen, maar die dan natuurlijk niet bij iedereen enkel lang zijn. De jas is er in ieder geval in alle soorten en maten. We kennen allemaal de spijkerjack. Wat al sinds de jaren ‘60 een erg populair mode item is. Deze zie je dan ook veelal terug in onze webshop die vaak wordt bijgevuld. Een echte vintage Levi’s spijkerjack is misschien wel een item die iedereen aan zijn kapstok moet hebben hangen, want hey deze kan altijd! Of ben jij meer het type voor een bomberjack? Een trenchcoat of een bohemian lammy? Van allemaal een kan natuurlijk ook!

Bij vintage is niets te gek en van stijlen combineren ontstaat er weer een helemaal eigen unieke stijl.

Check die vintage

Een mooie, duurzame vintage jas, een echte investering voor jezelf en je kledingkast.

Een vintage dames of heren jas is weer even net wat anders dan een fast fashion jas. Als je gaat voor vintage ga je voor uniek en duurzaam. Niet een jas van de H&M waar iedereen al in loopt en ook nog is gemaakt onder barre omstandigheden. Als je vintage kiest, koop je een jas die al heel lang bestaat. Er worden geen nieuwe grondstoffen gebruikt, en de jas hoeft niet nog gemaakt te worden onder de omstandigheden waar we het maar even niet over zullen hebben. Dit alles is beter voor het milieu. Om onze webshop assortiment te bekijken kun je de keuze maken om te scrollen door vintage dames jassen of vintage heren jassen. Maakt de gender je niets uit? Dat begrijpen we, alle jassen zijn namelijk tof en je kunt ze ook allemaal tegelijk bekijken!

Vintage is niet alleen voor het milieu goed. Ook voor je algehele look. Een vintage jas is zo veel meer eigen, uniek en anders. Je komt niet gauw iemand tegen die ook jouw jas aan heeft, en de kans dat iemand een jas heeft die op jouw jas lijkt, is al heel klein.

Kijk hier ons gehele aanbod vintage jassen kies waar jij zin in hebt!

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Schrijf je in!

We houden je eens in de zoveel tijd op de hoogte over nieuwe Kilo Kilo Sale events, vette acties en nieuwe drops in de webshop. Ben je er altijd als eerste bij. Dus hup, inschrijven jij. Vinden we leuk!